Sparekassen Danmark Arena

Aalborg Håndbold og Sparekassen Danmark udvider samarbejdet

Parløbet med Aalborg Håndbold udvides fra starten af den nye sæson, så det fremover vil indeholde endnu flere elementer.

Vores gode samarbejde med Aalborg Håndbold har gennem tiden kastet mange spændende tiltag af sig, og frem mod den nye sæson 2024/2025 udvides samarbejdet yderligere.

"Der er ingen tvivl om, at Aalborg Håndbold er en af vores absolut vigtigste samarbejdsaftaler," udtaler Bo Bojer, der er regionsdirektør for Sparekassen Danmarks afdelinger i Aalborg.

"Som hovedpartner har vi en række forskellige strenge at spille på – både i forhold til eksponering for omverdenen, for at invitere kunder og kollegaer på unikke oplevelser og ikke mindst for at sprede glæde og være med til at danne en festlig ramme omkring Aalborg Håndbolds hjemmekampe i Sparekassen Danmark Arena," lyder det videre fra Bo Bojer.

Ny placering på spillertrøjen


Udvidelsen af samarbejdet med Aalborg Håndbold betyder blandt andet, at Sparekassen Danmarks logo har fået en endnu mere prominent plads på den nye spillertrøje – nu som den eneste sponsor på midten af trøjens front.


Aalborg Håndbolds nye spillertrøje – her med René Antonsen som modelRené Antonsen i Aalborg Håndbolds nye spillertrøje. Foto: Aalborg Håndbold


Derudover er Sparekassen Danmark gået ind som sponsor på den populære maskot AALStar, der fremover jævnligt vil få besøg af Sparekassen Danmarks maskot Spire.

Endnu et tiltag, som også vil fortsætte i fremtiden, er ”Hverdagens Superhelt”, hvor man til hver hjemmekamp i herreligaen hylder en lokal nordjysk ildsjæl, der har gjort en forskel i det lokale foreningsliv.

"I Sparekassen Danmark har vi et hjerte, der banker for det lokale foreningsliv. Vi ved, at foreningerne ofte er limen, der skaber sammenhængskraft i vores lokalsamfund, så derfor er det helt på sin plads at hylde de mange lokale ildsjæle, der med deres store – og ofte frivillige – indsats er med til at holde foreningerne kørende," siger Bo Bojer videre.

Et tæt samarbejde


Hos Aalborg Håndbold er der også stor tilfredshed med udvidelsen af samarbejdet med Sparekassen Danmark.

"Det er selvfølgelig noget, vi er stolte af. Ingen tvivl om det. Når det er sagt, så har vi også et meget tæt samarbejde med Sparekassen Danmark, og vi går gerne en ekstra mil for, at de, ligesom en række andre partnere, får fuld valuta for de midler, de støtter os med. At man så har valgt at udvide samarbejdet yderligere, ser jeg blot som en blåstempling af, hvad vi som klub har at tilbyde," siger Aalborg Håndbolds direktør Jan Larsen.

De nye spillertrøjer bliver taget i brug for første gang i aften, hvor Aalborg Håndbold møder TSV Hannover-Burgdorf i sæsonens preseason-kamp i Sparekassen Danmark Arena.